True
Spelletjes.TV - TV kijken via internet, de beste Spelletjes tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

MAG DAT?! - Alle afleveringen
MAG DAT?!
MAG DAT?!

Deze week zullen de teamcaptains bijgestaan worden door Dennis Weening en Tess Milne in de strijd voor een eretitel en een bokaal.MAG DAT?!
MAG DAT?!

Dit keer zullen de teamcaptains bijgestaan worden door Evi Hanssen en Gijs Staverman in de strijd voor een eretitel en een bokaal.MAG DAT?!
MAG DAT?!

In drie rondes worden allerlei situaties voorgelegd met de vraag: Mag dat of Mag dat niet? Mag je je eigen gestolen fiets terug stelen? Mag je autorijden met een blik kalfsragout tegen je oor? Mag je alles op je eigen lichaam tatoeëren? En mag je je buurvrouw insmeren met hondenpoep? Voor de juridische uitleg is een rechter aanwezig. De teamcaptains worden bijgestaan worden door Bridget Maasland en Tim den Besten in de strijd voor een eretitel en een bokaal.MAG DAT?!
MAG DAT?!

Komisch spelprogramma over de wetten en regels in Nederland. 2 teamcaptains proberen samen met hun gasten antwoord te geven op even onzinnige als relevante vragen, over wat er wel of niet is toegestaan in onze maatschappij. In drie rondes worden allerlei situaties voorgelegd met de vraag: Mag dat of Mag dat niet?