True
Spelletjes.TV - TV kijken via internet, de beste Spelletjes tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

13-02-2024
Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Ahmed Aboutaleb over zijn bezoek aan Ecuador. * Diewke de Haen, Julian Bushoff en Charlotte Nelck over Long COVID. * Isabella Wijnberg en Thomas Quartier over de vastentijd. * Patrick Nederkoorn en Vita Kovalenko over de voorstelling over Volodymyr Zelensky.



Close Up
Close Up: Afl. 9

De Finse dirigent Klaus Mäkelä is per 2027 de beoogde nieuwe chef-dirigent van het Koninklijke Concertgebouworkest. Regisseur Bruno Monsaingeon schetst een portret van de jonge dirigent. Mäkelä (1996) is te zien als opgroeiend kind en tiener, tijdens lessen waarin hij een groep musici dirigeert onder de hoede van de legendarische Finse pedagoog Jorma Panula. De beelden vormen een mooie parallel voor de hedendaagse beelden van Mäkelä aan het werk tijdens repetities en uitvoeringen in Oslo, Parijs en Amsterdam. In interviews in intieme setting vertelt Mäkelä over zijn visie op het dirigentschap en over zijn favoriete muziek.



Chicago Fire
Chicago Fire

Severide en Hermann krijgen ruzie over kantoorruimte. Boden kijkt naar Pelhams verleden, wanneer hij overweegt om hem een vast lid te maken. Gallo's wrok jegens Pelham bereikt een hoogtepunt. Brett en Ritter dwingen Violet om haar ware gevoelens voor Gallo onder ogen te zien.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 14

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



De Hofbar
De Hofbar: De formatie is door toedoen van Omtzigt geklapt en daarmee terug bij af. Rutte IV blijft

De formatie is door toedoen van Omtzigt geklapt en daarmee terug bij af. Rutte IV blijft gehavend op de winkel passen.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 22 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 13 februari, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



E-Divisie
WIE WINT DE LAATSTE PERIODETITEL?!?! | KPN EDIVISIE SEASON 7 | Speelronde 16 + 17

De allerlaatste speelronde waar directe plekken voor de eDivisie Finals op het spel staan!



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Spanningen in Rafah vanwege aangekondigd grondoffensief. We praten met correspondent Joost Scheffers. * Polen blijft streng voor (illegale) migranten. Nu Polen weer een pro-Europese regering heeft, zal het strenge migratiebeleid verleden tijd zijn. Dat dachten veel kiezers toen Donald Tusk aantrad als premier. De praktijk is anders. Verslag: Saskia Dekkers. * Steden vrezen onleefbare wijken door nieuw wetsvoorstel. Rotterdam en Den Haag maken zich zorgen over de toename van kwetsbare mensen in wijken die nu al kampen met problemen. * Frans Hals-tentoonstelling in Rijksmuseum. We namen alvast een kijkje bij de voorbereidingen op de opening.



We Gaan Er Allemaal Aan
We Gaan Er Allemaal Aan: Afl. 1

Valerio duikt in Artificial Intelligence, ofwel AI. Volgens velen, wereldleiders, wetenschappers en techprominenten, is er op dit moment geen groter en urgenter gevaar dan kunstmatige intelligentie. De wereld wordt overgenomen door kwaadwillende computers, die slimmer zijn en zich sneller ontwikkelen dan de mensheid. Maar wanneer wordt dit echt gevaarlijk? AI is namelijk al een groot onderdeel van ons dagelijks leven, het helpt ons om sneller en efficiënter te analyseren, te werken, te surveilleren en selecteren. Maar wanneer wordt AI té slim? En kan het zo gevaarlijk worden dat we moeten vrezen voor het voortbestaan van de mensheid?



Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk: Afl. 6

Eva (24) wil het haar familie zo makkelijk mogelijk maken na haar overlijden. Ze maakt een handboek met praktische zaken die haar nabestaanden niet moeten vergeten. Jeffrey (36) is vol goede moed gestart met zijn nieuwe behandeling, maar een abces in zijn buik gooit roet in het eten. Maaike (32) is niet de enige in de familie met kanker. Ze trommelt daarom al haar vrienden op om geld op te halen voor het goede doel. Tim neemt afscheid van Zoë (27).



Dit is de kwestie
Dit is de kwestie: Afl. 5

Je baan verliezen, omdat je je ongezouten mening op Facebook of X zet; de woordvoerder van Pieter Omtzigt werd pas door NSC ontslagen vanwege oude berichten. Hij is niet de enige die door zijn gedrag op sociale media wordt gecanceld. Kefah Allush onderzoekt of we niet te snel oordelen.



Ik vertrek
Ik vertrek: Rob (38) en Thom (31) staan aan het begin van een groot avontuur.

Rob (38) en Thom (31) staan aan het begin van een groot avontuur. Van een oude vervallen boerderij, in de Franse streek Auvergne, willen ze een moderne B&B met gîte maken. Hoewel Thom al een aantal maanden ziek thuis zit met een hernia, besluiten ze toch de stap te wagen. Er blijkt echter meer aan het huis te mankeren dan oorspronkelijk gedacht. Daarnaast loopt het herstel van Thoms rug niet voorspoedig, waardoor Rob het klussen voornamelijk alleen moet doen. Met de hulp van vrienden en familie zet het jonge stel alles op alles om de eerste gasten toch te kunnen verwelkomen.



Urk!
Urk!

De familie Keuter is dolenthousiast als Jannie haar nieuwe aanwinst showt, maar helaas is deze euforie van korte duur. Teun is overstag en gaat met zeem en al het Urkerbos in.



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 5

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 2

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



First dates
First Dates: Afl. 2

In aanloop naar Valentijnsdag opent het First Dates restaurant haar deuren voor twee bekende singles. Artiest Baas B en Real Housewife of Amsterdam Tamara Elbaz stellen hun hart open voor de liefde.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 31

Interieurspecialist Theo-Bert is in Arnhem bij Angelika en Tom die de wens hebben hun slaapkamer gezellig te maken. Het is er nooit van gekomen om hier zelf iets moois van te maken. Theo-Bert weet raad. * Met dit winterse weer is er niets lekkerder dan kipspiesjes op tafel, geserveerd met een romige currysaus. Chef-kok Ramon gaat op een mooie buitenlocatie aan de slag met dit Indiase gerecht. * In Amsterdam, ook wel de diamantstad, slijpt Marie-Louise Bartels ruwe diamanten tot fonkelende sierraden. * Kunsthistoricus Geert bezoekt vlak voor Valentijnsdag een toepasselijk kunstwerk op het stationsplein in Apeldoorn, genaamd De Kus.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 12

Suse van Kleef zit naast Jeroen. * Politiek verslaggever Elodie Verweij en VVD-prominent Henk Kamp buigen zich over de vraag hoe het nu verder moet met de formatie. Peter Kanne van Ipsos en I&O Research steekt weer eens de thermometer in de samenleving: wat is het effect van de formatieperikelen op een nieuwe politieke peiling? * Auteur Peter Middendorp over De kant van Ada. * Synchroonzwemtweeling Noortje en Bregje de Brouwer mogen deze zomer naar de Olympische Spelen. Ze schuiven aan met Chef'Special-frontman Joshua Nolet. * We sluiten af met nieuwe muziek van Remme. Hij speelt zijn nieuwe single Heat.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Matthijs zoekt een leuke dame waarmee hij zich thuis kan vermaken. Ja Réza draait er niet graag om heen en zegt altijd waar het op staat, maar dat maakt alles wel meteen lekker duidelijk. Gerry is ook een vrouw die spreekt vanuit haar hart en daar is Henk vrij snel achter. Henk moet dus flink aan de bak, maar hoe ver is hij bereidt te gaan voor de liefde?



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 44

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Het is spannend, snel en altijd spectaculair: de nieuwe watersport foiling, waarbij je

Het is spannend, snel en altijd spectaculair: de nieuwe watersport foiling, waarbij je letterlijk over het water vliegt. Wat is het verschil met 'gewoon' surfen, zeilen en kiten? Hoe werkt weerstand? Hoe houd je balans? Topsurfster Esther leert Pascal hoe je door de nieuwe techniek nog veel harder over het water schiet. Op de zeilboot van Scipio, Ismene en Cas foilt Pascal mee met de absolute wereldtop. Houdt hij het droog? Ard en Fjodor doen aan indoor foiling.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In Waar zee land kust bezoekt Frédérique de jachthaven van Wemeldinge. De Witte Swaen, bekend als expeditieschip van Willem Barentsz, heeft een replica in Harlingen. Het doel van dit schip is om in de toekomst dezelfde route naar Nova Zembla te varen.



De Faker
De Faker: Afl. 27

De familie Sibon nodigt Duncan Tromp uit om bij hen langs te komen in Den Ham. Ontdekt Duncan wie er niet thuis hoort binnen dit gezin?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 37

Netbeheerder teruggefloten door de rechter * Komt het RS-vaccin in het Rijksvaccinatieprogramma? * Enkel glas? Daar moet de verhuurder wat aan doen, zegt de rechter * Migrerende dieren hebben het zwaar



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 31

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 32 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 13 februari, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Brugklas
Brugklas: Afl. 77

Ryan wil wraak nemen op Simon, maar besluit dat op advies van Puck niet te doen. Ryan is Puck dankbaar als dat een goede keuze blijkt te zijn.



Gio
Gio: ENIGE ZWEVENDE ZWEMBAD TER WERELD OP EEN CRUISESCHIP! DIT IS MAGISCH😍

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 2

Robert Grantham is blij als hij weer bij zijn oude regiment wordt opgeroepen. Maar ook de vrouwen willen niet werkloos toezien. Lady Sybil wil graag een verpleegstersopleiding volgen, maar moet dan wel het beschermde milieu van het landgoed verlaten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainme

Elle van Rijn en haar dochter Feline Neyndorff maken een podcast waarin ze al hun moeder-dochter perikelen bespreken. * Door middel van persoonlijke verhalen biedt Koen Bruning in zijn nieuwe boek een uniek perspectief op de machtsdynamieken in onze samenleving en de rol die autisme hierin speelt. * Het Concertgebouworkest zal de opera Het pand der Goden van componist Johannes Helstone nieuw leven in blazen. Orville Breeveld is één van de initiatiefnemers hiervan. Het Concertgebouworkest en Manoushka Zeegelaar Breeveld treden op met het onofficiële volkslied van Suriname; gebaseerd op een melodie van componist Helstone.



SLAM!
'Dit is mijn seggsplaylist' 😨 - De MensenMening | SLAM!

Patrick gaat deze week de straat op met de stelling 'zet jij muziek aan tijdens de daad'. De jury mag gaan raden wat de mensen op straat gaan zeggen. Wat denk jij zelf? Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Daniël: Klik hier Your Life



Ziggo Sport
Rondo | Met LAROS DUARTE, MARCO VAN BASTEN, RONALD WATERREUS en YOURI MULDER

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 12/02/2024 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Laros Duarte, Marco van Basten, Ronald Waterreus en Youri Mulder. ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #rondo #talkshow





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 43

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Carnaval
Carnaval: Afl. 7

Hoogtepunten van de carnavalsfestiviteiten. U hoeft de straat niet op om carnaval van dichtbij mee te maken. MAX neemt u mee tijdens één van de grootste volksfeesten van Nederland. Geniet van mooie optochten, de carnavalsgekte in de straten en verschillende interviews met carnavallend Nederland.



Sterren NL Carnaval
Sterren NL Carnaval: Afl. 3

Ieder jaar geeft Omroep Brabant de aftrap voor het jaarlijkse carnavalsgedruis met de uitzending van hun live-evenement 3 Uurkes Vurraf. Een compilatie van dit druk bezochte spektakel.



Ziggo Sport
‘Laros Duarte nadert perfectie in gevoel voor tijd en ruimte’ 🤩 | Rondo

Bij de Cor Potcast zijn ze lovend over de middenvelder van Groningen... 👏 ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ziggosport #rondo #talkshow



NOS het vragenuurtje
NOS Het vragenuurtje: Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waar

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.



Ziggo Sport
Was de bal van Ajax over de lijn of niet? 🔎 | Rondo

Natuurkundige Lieven Scheire berekent het antwoord! 👨‍🔬 ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ziggosport #rondo #talkshow



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 5

Live nieuwsmagazine vanuit Den Haag met debat, onderzoek en duiding. De andere kant van de nieuwsbol wordt belicht met gasten en vaste panelleden in de studio. Verder reportages uit het land, kort en internationaal nieuws.











Ziggo Sport voetbal








Ziggo Sport
Wie is de beste aller tijden in het nemen van vrije trappen? 🤔 | Slotoffensief | Rondo

Tijd voor het slotoffensief! De neemt de beste vrije trappen? En als wie of wat zou jij je verkleden met Carnaval? 🤔 ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ziggosport #rondo #talkshow



Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven allerlei avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 27

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.





Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.





AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: 🔥 An eventful match! | Higlights Jong FC Utrecht - Jong AZ

✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn Tweede Kamerlid VVD Ruben Brekelmans, politiek journalist EW Magazine Victor Pak en gedragsbioloog Patrick van Veen. Met hen hebben we het over het Tweede Kamer debat over de buitenlandbegroting, over het eindverslag van informateur Plasterk en over Valentijnsdag.







NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 43

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.