True
Spelletjes.TV - TV kijken via internet, de beste Spelletjes tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

08-04-2024
AFC Ajax
AFC Ajax: Highlights Jong Ajax - FC Den Bosch | Keuken Kampioen Divisie

De samenvatting van het duel tussen Jong Ajax en FC Den Bosch in de Keuken Kampioen Divisie. #JongAjax ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier





Ziggo Sport voetbal
Rondo 8 april

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



2Doc
2Doc: Documentaire waarin aan de hand van archiefbeelden en interviews een beeld wordt geschetst van

Vier Amerikaanse presidenten, een vluchtelingencrisis en een problematische verhouding tussen Duitsland en Rusland: Angela Merkel hield zich constant staande op het wereldtoneel, als een van de langstzittende bondskanseliers ooit. Regisseur Eva Weber schets een portret van de vrouw die een ijzersterke positie bemachtigde en die jarenlang vasthield op het politieke wereldtoneel. Haar carrière wordt in deze documentaire besproken door politici als Tony Blair, Condoleezza Rice en Hillary Clinton en journalisten. Via oude interviews komt Merkel daarnaast regelmatig zelf aan het woord.









Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

De eerste liedjes over Oranje en het EK voetbal deze zomer in Duitsland duiken weer op. En we zijn bij het proces tegen zeven verdachten die betrokken zijn bij het zelfdodingsmiddel "Middel X".



Food for Thought
Food for Thought: Afl. 1

Als er een land hard getroffen wordt door de klimaatcrisis is het de VS wel. Droogtes, overstromingen, bosbranden en orkanen zorgen steeds vaker voor mislukte oogsten. Nieuwe hightech manieren van groenten kweken worden hier uitgeprobeerd. Kan technologie het tij keren? De Verenigde Staten produceren en exporteren het meeste vlees ter wereld. Amerikanen eten gemiddeld zo'n 120 kilo vlees per persoon per jaar. Ter vergelijking: in Nederland is dat 38 kilo. In de Verenigde Staten wordt hard gezocht naar oplossingen om hun bevolking in de toekomst van voedsel te kunnen voorzien.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Lee Towers zingt zijn beroemde hit voor de laatste keer bij de start van de marathon in Rotterdam. * Ruurd Jelle van der Leij en Nienke Beintema over hun fascinatie voor de zeearend. * Randy Knol en Bert Homan over Middel X. * Naomi Mestrum over het toenemend antisemitisme in Nederland.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 61 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 8 april, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Keuringsdienst van waarde
Keuringsdienst van waarde: Afl. 13

Wild is die opgevist en uitverkocht, gekweekt nog volop verkrijgbaar: forel. Vers, gerookt of bevroren; vrijwel altijd is forel grootgebracht in de vijver van een visboer. Maar hoe wordt die vijver eigenlijk gevuld? Keuringsdienst van waarde stelt een simpele vraag over kweekvis en komt erachter dat ook vis transseksueel kan zijn.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Groei distributiecentra zet door. Nederland Distributieland, werd vroeger met trots gezegd, maar de snelle groei van distributiecentra in Nederland zorgt ook steeds vaker voor gefronste wenkbrauwen. Wouter Veldhuis, Rijksadviseur voor de fysieke leefomgeving, schuift aan. * Rechtsstaat in Griekenland. Voor de serie Stemmen van Europa zijn we dit keer in Griekenland. Daar wijst alles op een achteruitgang van de rechtsstaat en de mediavrijheid. * Debat over aanklacht Turkije-deal. Amnesty International-directeur Dagmar Oudshoorn en VVD-Kamerlid Ruben Brekelmans gaan in debat.



OnsOranje
OnsOranje: Public training with 𝟭𝟯𝟬𝟬 𝗳𝗮𝗻𝘀 🧡 & camp vibes! 🤩 | ALL ACCESS LEEUWINNEN

Het Nederlands elftal bereidt zich in Zeist voor op de tweede EK-kwalificatiewedstrijd voor #WEURO2025 tegen Noorwegen. Bekijk hier behind the scenes-beelden, met o.a. de open training op de KNVB Campus en fragmenten vanuit het trainingskamp. Welkom op het officiële Youtube-kanaal van het Nederlands elftal! Hier kun je al je favoriete Oranje videos vinden, zoals Quizzes, highlights, All Access Oranje, achter de schermen-beelden, historische wedstrijden & meer! Abonneer je op het YouTube kanaal van Oranje! ➤ Klik hier OnsOranje ...op Instagram ➤ Klik hier Facebook ➤ Klik hier Twitter ➤Klik hier TikTok ➤ Klik hier



BODEM
BODEM: Afl. 5

Cat gaat na haar ontslag bij de uitgeverij voor een nieuwe carrière als begrafenisondernemer. De boekpresentatie van Cats vader Anthony bij haar voormalig werkgever Claudia loopt anders af dan gehoopt. Jana gaat bevallen. Cat besluit te breken met Bliksem en probeert haar excuses aan Ben te maken.



Hunted
Hunted: Afl. 2

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?



Radar
Radar: Afl. 10

De efficiëntie van een elektrische cv-ketel, is de aanschaf wel zo voordelig als dat het doet lijken? Huisdieren lopen nog steeds regelmatig brandwonden op na inname van groene aanslagreiniger, heeft een verplichte waarschuwing op het etiket zin gehad?



Van Roosmalen & Groenteman
Van Roosmalen & Groenteman: Afl. 13

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Want socials, radio, podcasts, print en televisie brengen onophoudelijk informatie, meningen, verhalen, emoties en ergernissen. Met twee wisselende gasten wordt de voorbije mediaweek doorgenomen.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 71

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 29

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.



Feyenoord
Feyenoord: 🤣❤️ Football bro’s be like:

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Tsunoda Scores Points On Home Soil And The Best Team Radio | 2024 Japanese Grand Prix | P

Relive all the biggest talking points from the airwaves in Japan, including the collision between Daniel Ricciardo and Alex Albon on lap one, plus the moment Yuki Tsunoda became the first Japanese driver in 12 years to claim points on home soil. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



First dates
First Dates: Afl. 18

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 70

In Velp wonen Jeroen en Martijn in een onopvallend jaren 70-complex. Achter de vitrage gaat hun kleurrijke wereld schuil vol pop art en vintage design. * Culinair schrijver Nadia maakt ter ere van Eid al-Fitr, ook wel bekend als het Suikerfeest, een Marokkaans gerecht van gestoomde vermicelli met kaneelpoedersuiker en knapperige amandelen: seffa medfouna. * In het Gelderse Andelst heeft Niels zijn tuin vol prachtige camelia's staan. Deze vroegbloeiers vol symboliek kondigen het voorjaar aan. * In Lelystad bekijkt kunsthistoricus Geert een 7,5 meter hoog kunstwerk: Boven Water.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 49

Heleen van Royen zit aan Jeroens rechterhand. * Zeven leden van Coöperatie Laatste Wil stonden voor de rechter, omdat ze mogelijk betrokken waren bij het verstrekken van het zelfdodingspoeder Middel X. Rob van Doorn, bestuurslid van Coöperatie Laatste Wil, schuift aan. * Ziggy Krassenberg blikt terug op zijn grote avontuur bij American Idol. * De indrukwekkende EO-serie De Joodse Raad vertelt een van meest tragische en beladen hoofdstukken van de Tweede Wereldoorlog. Geschiedenisdocenten Tim Jacobs, Marike Barendse en Hendrik Atze van Doezum leggen uit waarom deze serie zo goed gebruikt kan worden in de geschiedenislessen.





Feyenoord
6T0RIES 🎥 | Feyenoord – Ajax

Jullie geduld wordt beloond: hier is de STORIES-video van de historische Klassieker. Geniet van de sfeer, de passie, de ontlading, de goals en van alle beelden die we met veel clubliefde voor jullie hebben gemaakt. #feyaja Nóg meer zien? Check de STORIES+ op Feyenoord ONE! ➸ Klik hier ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 99

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Jidse en Kelly spelen allebei graag spelletjes. Helaas scoort Kelly in het echte leven nog niet de bonuspunten waar Jidse naar zoekt. Michael en Gwendolyn zijn allebei dol op voetbal maar niet zo dol op elkaars club. Maar wie weet is pure romantiek wel sterker dan clubliefde.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Wouter heeft geen zin in een Klokhuisweekend met Ben en doet alsof hij ziek is.

Wouter heeft geen zin in een Klokhuisweekend met Ben en doet alsof hij ziek is. In Huh?! wordt het woord 'diversiteit' uitgelegd. Hoe doe je net alsof je ziek bent? Sosha leert het te faken. En in Nee Of Ja: helpt het echt om bloemen schuin af te snijden?



10e
10e: Er waren nog wat restjes - DE AVONDSHOW BACKSTAGE - VLOG 043

In deze 43e backstagevlog serveer ik nog wat vlogkliekjes van de laatste Avondshowdag ★ Wil je ons iets sturen? Leuk joh! » Postbus 188, 1723 ZK Noord-Scharwoude of MAIL: vlogliefjes@gmail.com Je kunt me nu ook op Patreon volgen voor allerlei exclusieve content en early access! Klik hier Beluister alle muziek hier: Klik hier muziek: Epidemic Sound VOLG MARTINE HIER ★ Instagram: Klik hier Threads: Klik hier



Expeditie Nederland
Expeditie Nederland: Onderwerpen die iedereen raken kunnen, hoe klein ons land ook is, een paar kilo

In de loop der jaren hebben we in Nederland te maken gehad met een aantal rampen die nog nadreunen in onze maatschappij. Hoe gaat een gemeenschap om met de nasleep van zo'n tragische gebeurtenis? In 1980 botsen twee treinen op elkaar in Winsum. Negen mensen komen hierbij om het leven. Overlevenden en ooggetuigen van het ongeluk vinden het nog steeds moeilijk hierover te praten.



FORMULA 1
FORMULA 1: Max's Biggest (Little) Fan ❤️

Watch this lovely moment as Penelope watched on whilst Max Verstappen stood on top of podium in Suzuka. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 21

Steven en Jamie Kazàn nemen het op tegen Jasper Demollin en Tobias Camman.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 84

Van mest direct kunstmest maken: oplossing tegen mestoverschot? * Mee met een voedseldropping boven Gaza * Zeldzame zonsverduistering * Ruim 70 procent van statushouders kon niet starten met inburgering



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 70

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Alles op de blockchain? - Staat’s Schuld S1 #5

In deze aflevering praat ik met Roel Wolfert van society 4.0 over het fenomeen: "Tokenize everything" waar alles in de echte wereld tot financieel instrument gemaakt kan worden maar ook als verankerd eigendom. De Centrale banken zien het graag gebeuren, waarom? Daar zitten voordelen aan maar ook enorme risico's. Society 4.0: Klik hier for the future monetary system BIS document: Klik hier video van het document: Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Gio
Gio: DUS… EVEN HIEROVER! ELKAAR LANG NIET GEZIEN😅

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 68

Hans Schnitzler vertelt waarom we veel kunnen leren van het leven in de ouderwetse stamkroeg. * Janny van der Heijden heeft een leuk nieuwtje. * In Den Bosch gaat de theatrale live-fotoexpositie Meer dan duizend woorden in première. De tentoonstelling is gemaakt door Ahmet Polat en Rashif El Kaoui en Ahmet komt erover vertellen. * Steffen Morrison treedt op.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 3

Gelukkig heeft de brand, ontstaan in de kamer van Edith, niet te veel schade aangericht. Daisy blijft worstelen met haar studie, Mrs Patmore probeert haar te helpen. Thomas blijft Baxter lastigvallen. Rose doet er alles aan om Robert te overtuigen van het nut van een radio. Mary zet haar reputatie op het spel en maakt Anna haar bondgenoot.



Feyenoord
Feyenoord: BOWSERRRRRRR 🐲📲 iPhone 𝘷𝘴 Camera 🎥

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 98

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Feyenoord
Feyenoord: We just can’t get enough 🫠

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Soep, sores en soelaas
Soep, sores en soelaas: Afl. 3

Bert ontdekt de verhalen van Tiny en Wil, vrouwen met een heel leven achter de rug, bij wie de eenzaamheid op de loer lag. Ze hadden beiden nooit gedacht ooit bij het Leger des Heils binnen te zullen stappen. Nu voelen ze zich omarmd in het Buursteunpunt in Rotterdam. Bijna iedere dag stappen ze binnen voor een kop koffie van vrijwilliger Peter. Peter, een jongen die zoveel heeft meegemaakt, vaak afgewezen, maar nu erg op zijn plek in het Buursteunpunt.



EnzoKnol
EnzoKnol: THIJS KAN HET NIET AAN! 🤢 #3891

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Nienke Plas
EINDELIJK verhuizen!! #361 By Nienke Plas

Naast alle tegenslagen van Ajax van de laatste tijd is er gelukkig nog ook iets wat nu wél GOED gaat! Het moment is hier... ALLE SPULLEN WEER ZIEN MIJN NIEUWE SHOW 🎭 "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi





vThorben
vThorben: Meest Zieke Snipe In GTA 5 OOIT!

Check hier Emmasleep uit met mijn kortingscode: 'VTHORBEN' Klik hier ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



MAX maakt mogelijk
MAX Maakt Mogelijk: Afl. 5

In Indonesië zien we een speciale bijeenkomst voor de armste Indische Nederlanders, die verspreid over Indonesië wonen. Het gaat om ouderen met een Nederlandse naam, die vloeiend Nederlands spreken en zich Nederlander voelen. Toen Indonesië in 1949 onafhankelijk werd en alle Indische Nederlanders naar Nederland vertrokken, mochten of konden zij niet mee. Francine Tammeling uit Arnhem heeft zich over deze ouderen ontfermd en kan dankzij support van MAX Maakt Mogelijk veel ouderen helpen.



Feyenoord
Feyenoord: Minteh madness. 🤯

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: Highlights PSV - AZ

Bekijk hier de samenvatting van de Eredivisie-wedstrijd PSV - AZ. ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



Feyenoord
Feyenoord: Starting the #Klassieker show 🍿

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 66

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.





Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn hoofdredacteur De Telegraaf Kamran Ullah, directeur politieke zaken HCSS Han ten Broeke en schrijfster Anne-Goaitske Breteler. Met hen hebben we het over betrouwbaarheid van online informatie, over een half jaar oorlog tussen Israël en Hamas en over het belang van de Friese taal.





Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 30

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 98

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 14

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Ziggo Sport voetbal
Udinese - Inter

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Heracles Almelo
Sparta Rotterdam - Heracles Almelo | 06-04-2024 | Samenvatting

Abonneer op ons YouTube-kanaal via Klik hier Volg Heracles Almelo ook op: Klik hier Klik hier Klik hier 📲 En de Heracles Almelo App



Feyenoord
History was made | Highlights Feyenoord – Ajax | Eredivisie 2023-2024

Een historische dag in De Kuip! Het team van trainer Arne Slot liet niets heel van Ajax en boekte met 6-0 de grootste overwinning in een Klassieker in de clubhistorie. Yankuba Minteh en Igor Paixão scoorden beiden tweemaal, de andere doelpunten kwamen op naam van Dávid Hancko en Quinten Timber. Kijk alles over deze historische Klassieker tegen Ajax terug in de Matchday Collection op Feyenoord ONE ➸ Klik hier ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier